Hava Durumu

iPhone yıllardır beklenen özelliğe kavuşabilir!

WWDC 2020'ye günler kala iPhone 12 ve iOS 14 özellikleri hakkında sızıntı ve söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Ortaya çıkan yeni bir bilgiye göre, iPhone aramaları için yeni özellik sunulması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2020 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2020 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
iPhone yıllardır beklenen özelliğe kavuşabilir!

iOS 14 ile iPhone aramaları için yeni özellik yolda!

iOS 14 ile ilgili meraklı bekleyiş son hızıyla sürüyor. Günden güne özellikler hakkında yeni varsayımlar ortaya çıkarken, IT Home'un son sızıntısının gerçekleşmesi oldukça muhtemel gözüküyor.

IT Home'un sızıntısına göre iOS 14 ile iPhone aramaları kaydedilebilecek. Ortaya çıkan ekran görüntüsünde ses ayarlarında görülen "Telefon ve FaceTime aramaları" kısmında sesli arama kaydetme ayarı bulunuyor. Apple'ın Ayarlar uygulamasına eklediği görülen açıklamada arama kaydetme özelliği, "Bu cihazdaki tüm gelen ve giden çağrıların kaydedilmesini sağlar" şeklinde açıklanıyor.

Bazı ülkelerde yasal olarak arama kaydının tutulması yasak ancak tıpkı FaceTime için ülke ve bölgelere göre üretilen iPhone'ların, yine bu özelliğe göre de üretilmesi gerekiyor. Hali hazırda çeşitli uygulamalarla iPhone'larda arama kaydı tutulabiliyor, ancak iOS'da yerleşik olarak bu özelliğin bulunması daha stabil bir performans sunması bekleniyor.

22 Haziran'da başlayacak WWDC 2020 ile iOS 14'ün ön gösteriminin yapılması ve ilk Beta sürümüne açılması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.