Hava Durumu

İpler iyice koptu! Sneijder'e ağır yaptırım...

Galatasaray sezon açılışına katılmayan Wesley Sneijder'e ağır bir yaptırım uyguladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yaptığı açıklamayla Hollandalı oyuncuya takıma katılması gerektiği bildirilmesine rağmen kampa gelmediği ifade edilerek ceza uygulandığı duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 22:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İpler iyice koptu! Sneijder'e ağır yaptırım...
Galatasaray, sezon açılışına katılmayan ve Ibiza'da düzenlenen vaftiz töreninde oğlunun yanında yer aldığı öğrenilen Wesley Sneijder'e ağır bir yaptırım uyguladı.

Galatasaray, Sneijder'e geçen sezon 11 sarı kart gördüğü için 600, kampa gelmediği için 150, toplamda 750 bin Euro ceza kesti.

Öte yandan sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Hollandalı futbolcuya takıma katılması gerektiği önceden söylendiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:
“Sezon öncesi tüm oyuncularımıza, yaz mevsiminde milli takımları ile ilgili programları göz önünde bulundurularak bir geri dönüş tarihi verilmişti. Wesley Sneijder’e da takımın büyük bölümü gibi 1 Temmuz’da Florya’da olması gerektiği bildirilmişti. Ancak oyuncumuz bugünkü sezon açılışında ve antrenmanda yer almadı. Konuyla ilgili olarak kulübümüzün disiplin kuralları belli. Yönetim kurulumuz bu çerçevede bir karar verecek.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.