Hava Durumu

İrfan Can Kahveci çıldırdı!

Göztepe maçında Fenerbahçe'nin en iyisi olarak gösterilen İrfan Can, tabelada oyundan alındığını görünce çıldırdı. Öfkeden gözü dönen İrfan, isyan ederek kenara geldi. Tünele yönelen İrfan'ın sert tepkileri görevlileri şaşırttı. Takım arkadaşları da Pereira'ya karşı İrfan'ın arkasında durdu.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2021 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2021 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İrfan Can Kahveci çıldırdı!

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ndeki Olympiakos maçının dönüşünde ligde de kazanamadı. Sarı-Lacivertliler, Göztepe deplasmanından 1 puanı zor kurtardı. Fenerbahçe adına sahanın en iyisi olarak gösterilen İrfan Can'ın oyundan çıkması herkesi şaşırttı. İyi oynayan İrfan, kendini tutamayıp küfretmeye başladı.

TÜNELDE DE DEVAM ETTİ

İrfan'ı oyundan çıkarken arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Bir hayli öfkeli olan futbolcu tünele yöneldi. Sinirlerine hakim olamayan İrfan, bağıra çağıra soyunma odasına gitti. İrfan'ın öfkesi görevlileri de şaşırttı.

"BEN GÖRMEDİM"

Vitor Pereira'nın maç sonu İrfan hakkında yaptığı açıklamalar çok daha ilginçti. Portekizli hoca, "Ben tepkilerini görmedim. Hiçbir oyuncu oyundan çıkmak istemez. Çok normal. Ama ben de bu takımın hocasıyım. Kararları ben alıyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.