Hava Durumu

İrfan Can Kahveci meydan okudu: Her takımı yenebiliriz

Milli futbolcu İrfan Can Kahveci, İtalya'nın çok güçlü bir rakip olduğunu belirterek, "Bizim takımımız çok güçlü, her takımı yenebilecek kapasitede. İlk maçta güzel başlamak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2021 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2021 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İrfan Can Kahveci meydan okudu: Her takımı yenebiliriz

A Milli Takım, EURO 2020 öncesindeki Antalya kampının ikinci hazırlık maçında yarın Gine ile oynayacak. Antalya Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşma öncesinde teknik direktör Şenol Güneş ile İrfan Can Kahveci, basın toplantısında konuştu.

Çok güzel kamp ve iyi bir hazırlık süreci geçirdiğini anlatan İrfan Can Kahveci, "Takım olarak çok birliğiz, iyi zaman geçiriyoruz. Avrupa şampiyonası elemelerinde de başarılı olduk. Avrupa şampiyonasında da gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz" diye konuştu.

Sakatlığının geçtiğini ve kampın ilk günlerinde bireysel antrenman yaptığına değinen İrfan Can Kahveci, şunları söyledi: "5-6 gündür takımla çalıyorum. Korona döneminde uzun bir zaman bireysel antrenman yaptık. Tatil yapamadan, dinlenmeden tekrar başladık. Bu süreçte sakatlık oldu. Yoğun tempo oldu. Avrupa şampiyonasına konsantreyiz, kulüp takımlarımızı kenara bıraktık. Burada başarılı olmak istiyoruz. İnşallah gol atarım, takımımız başarılı olur."

Azerbaycan maçını değerlendiren Kahveci, "Oynayan oyuncular sürekli birlikte oynamadığı için olumsuz yanları olmuştur. Sonuçta hazırlık maçıydı. Hocamız da herkesi görmek istiyor. Her önümüze gelen maçı yenmek istiyor. Hocamız da bizlere eksi ve artı yönlerimizi aktardı. İnşallah önümüzdeki maçları da kazanırız" diye konuştu.

İtalya maçı hakkında konuşan İrfan Can Kahveci, "Şu an hazırlık maçını oynuyoruz. İtalya maçını tam analiz edemedik. Bizim takımımız çok güçlü, her takımı yenebilecek kapasitede. İlk maçta güzel başlamak istiyoruz. Ülkemizin her zaman desteğini hissettik. Bu turnuvada da hissetmeyi diliyorum" dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.