Hava Durumu

Irkçı hakem Coltescu olaylı döndü

Rumen hakem Coltescu iki ay sonra ilk kez bir maçta düdük çaldı, iki tartışmalı karara imza attı. Taraftarların ise kendisine bir sürpriz vardı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2021 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2021 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Irkçı hakem Coltescu olaylı döndü

Şampiyonlar Ligi'ndeki Paris Saint Germain-Başakşehir maçında ırkçı söylemiyle soruşturma konusu olan Rumen hakem Sebastian Coltescu, 2 ay sonra ilk kez maç yönetti. Fransa'daki olayda kullandığı ayrımcı kelime nedeniyle UEFA, o maçın dördüncü hakemi olan Coltescu hakkında inceleme başlatmıştı.

Sebastian Coltescu 23 Kasım'daki Gaz Metan-FCSB maçının ardından ülkesinde ilk kez bir maçta görev aldı, baş hakem olarak sahaya çıktı. Sepsi-Astra arasında düdük çaldığı mücadele 4-1 biterken, iki tartışmalı karara imza attı.

Tartışmalı penaltı ve çıkmayan kart

İlk tartışmalı karar, ikinci goldeki penaltı kararıydı. Astra kalecisi Popa'nın topa müdahalesi olmasına karşın beyaz noktayı göstermesi Romanya'da tartışıldı. İlerleyen dakikalarda Sepsi takımından Kovacs'ın rakip futbolcu Graovac'a çok sert müdahalesine kırmızı kart çıkarmadı, bu hareketi sarı kartla geçiştirdiği belirtildi.

Kardan adamdan hakem yaptılar

Karlı ve soğuk bir havada seyircisiz oynanan maçın seyircileri ise kardan adamlar oldu. Sepsi taraftarları tribünleri bir çok kardan adamla doldurdu. Elinde kılıç tutan ve kırmızı kart çıkaran bir figürle Rumen hakem Coltescu'yu canlandıran kardan adam da tribünlerde dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.