Hava Durumu

İş adamı cinayetinde önemli karar!

Cerrahpaşa'da, iş adamı Vedat Yöngel'i öldürdükten sonra Gürcistan üzerinden Ermenistan'a kaçan Stella M. ve oğlu Varlam M.'ye cinayetten sonra yardım ettikleri öne sürülen Ermenistan vatandaşı 2 kişi gözaltına alındı. Aileyle akraba olan 2 kişinin, cinayet silahını denize attıkları ve aileyi havalimanına götürdükleri belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2019 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2019 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İş adamı cinayetinde önemli karar!

Kağıthane Nurtepe Mahallesi Hüsnühal sokak No:17/3'te yalnız yaşayan işadamı Vedat Yöngel, 16 Şubat 2019 günü evden üzerindeki 10 bin dolarla çıkmıştı. Oğulları Serdar ve Sedat Yöngel kendisine ulaşamayınca polis tarafından aranmaya başlanmış, oğlu Sedat Yöngel, eve temizliğe gelen Ermenistan vatandaşı Stella M'den(46)şüphelendiğini söylemişti.

Asayiş Şube Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Vedat Yöngel'i bulmak için çalışma yürütürken, Stella M., oğlu Varlam M.,(28) Varlam'ın eşi eşi Mane M. ve kızları ile 18 Şubat 2019 saat 02.00 sıralarında Atatürk Havalimanından Gürcistan Tiflis'e, buradan da Ermenistan'a kaçtıklarını belirledi. Polis çalışmalarını sürdürürken, 19 Şubat 2019 saat 17.21'de Varlam M'nin kullandığı telefondan Sedat Yöngel'in telefonuna bir WhatsApp mesajı geldi. Mesajda, "Sedat git bizim evde baban orda" diyerek, yaşadıkları Cerrahpaşa Mahallesi Kuyu Çıkmazı Sokak numara 1 adresini verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.