Hava Durumu

İş yeri önündeki pantolonun çalınma anı kamerada

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir giyim mağazasının vitrininde, asılı olan pantolonun çalınma anı, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İş yerinin sahibi Cuma Soran, hırsıza tepki göstererek "Bize gelip ihtiyacı olduğunu söyleseydi verirdim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2020 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2020 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İş yeri önündeki pantolonun çalınma anı kamerada

Olay, sabah saatlerinde Çay Mahallesi Ulucami Caddesi üzerindeki iş yerinde meydana geldi. Giyim mağazasının vitrini önünde askıya asılan pantolonun yerinde olmadığını fark eden iş yeri sahibi Cumali Soran, güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde, pantolonun bir kadın tarafından çalındığını anlayan mağaza sahibi, polise şikayette bulundu. Polis, şüphelinin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.

Pantolonun değerinin 50 TL olduğunu belirten Cumali Soran, bu para için insanın kişiliğini ve karakterini değersizleştirmemesi gerektiğini söyledi. Hırsızlığı gerçekleştirenin, ihtiyacı olduğu için pantolonu çalmadığını düşündüğünü söyleyen Soran, "Bize gelip ihtiyacı olduğunu söyleseydi verirdim. Beni bilenler bilir, hayır amaçlı çok verdim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.