Hava Durumu

İş yine ona düştü!

Bursaspor'da Osmanlıspor karşısında takımın sergileyeceği performans merakla beklenirken teknik direktör İbrahim Üzülmez, Seleznov'un cezasının sona ermesine seviniyor. Seleznov Timsah'ın rakibi karşısında en önemli kozu olacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2020 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2020 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İş yine ona düştü!

KART CEZASI SONA ERDİ

Bursaspor'un Eskişehirspor karşısında aldığı şok yenilgi camiada moralleri bozarken, Yeşil Beyazlılar'da Osmanlıspor ile oynanılacak karşılaşma bir dönüm noktası olarak kabul ediliyor. 'Zirve yarışında ben de varım' demek isteyen ve bu iddiasını sürdürme amacındaki Yeşil Beyazlılar'da teknik direktör İbrahim Üzülmez'in bu zorlu mücadelede en büyük kozu kart cezası sona eren Yevhen Seleznov olacak. İbrahim Üzülmez'in göreve gelmesiyle bambaşka bir kimliğe bürünen ve adeta küllerinden doğan Ukraynalı golcünün performansı Bursaspor'un bir anlamda kaderini belirleyecek.

KARABÜK'TE GOLÜ VARDI

Ligde formda giydiği son 6 karşılaşmada 5 kez rakip fileleri havalandıran Yevhen Seleznov bu sezon ligde ve kupada attığı toplam 9 golle Yeşil Beyazlılar'ın en skorer oyuncusu konumunda. Seleznov'un Osmanlıspor'a karşı oynadığı 5 maçta tek golü bulunuyor. Ukraynalı golcü 2016-17 sezonunda Karabükspor forması giyerken Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Osmanlı- spor'u 1-0 yendikleri karşılaşmada takımının tek golünü kaydetmişti. Seleznov bu hafta bu kez Bursaspor formasıyla Osmanlı filelerini havalandırmaya çalışacak ve Yeşil Beyazlı takımın en önemli gol silahı olacak.

GALİBİYETE HASRETLER

Ligde düşme hattında bulunan Osmanlıspor bu sezon hem deplasman hem de iç sahada kazanmakta zorluk çekiyor. Başkent ekibi Ankara'daki son galibiyetini tam 12 hafta önce 2-1'lik skorla Akhisarspor karşısında aldı. O maçtan sonra sahasında oynadığı 4 maçta sadece 3 puan toplayan Osmanlıspor bu süreçteki tek 3 puanına da 3 hafta önce Boluspor karşısında deplasmanda elde ettiği 2-0'lık galibiyetle ulaştı. İsmet Taşdemir yönetimindeki Başkent temsilcisi sahasında oynadığı son üç maçtan beraberlikle ayrıldı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Bursaspor Osmanlıspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetimindeki antrenmanda futbolcuların karşılaşmanın taktik provasını yaptıkları bildirildi. İbrahim Üzülmez bu maç öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantılarda karşılaşmanın önemini anlatırken, futbolcularından galibiyet istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.