Hava Durumu

İşadamı bıçaklanarak öldürüldü

Bolu'da, otobüs ve nakliye firması sahibi Naci Keskin'in bıçaklanarak öldürüldükten sonra cesedi evinin önüne bırakıldı. Cipiyle evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan işadamı Keskin'in 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2013 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2013 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşadamı bıçaklanarak öldürüldü

Naci Keskin'in cesedi bugün saat 11.15 sıralarında, Çıkınlar Mahallesi Seyis Yusuf Sokak'taki evinin önünde bulundu. Ailesi, evin bahçesinde Naci Keskin'in cesediyle karşılaşınca polisi aradı. Gelen polis ekipleri incelemede bulundu. Naci Keskin'in 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilirken, çevrede delil toplandı. Dün gece cipiyle evinden ayrılan Naci Keskin'in öldürüldükten sonra cesedinin evinin önüne bırakıldığı belirlenirken, cipinin bulunması için çalışma başlatıldı.

Naci Keskin'in ölüm haberini öğrenen AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, işadamları, yakınları olay yerine gelerek, polislerden bilgi almaya çalıştılar. Naci Keskin'in eşi ve kızı sinir krizleri geçirirken, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. 2 yıl önce bir otobüs firması ile anlaşarak otobüslerini firmaya bağlı olarak çalıştıran Naci Keskin, 1 Mayıs tarihinde firma ile sözleşmesini sonlandırdı. Başka bir firma ile anlaşan Naci Keskin, 2 gün önce Bolu'da bilet satışı yapılan yazıhanelerinde de anlaştığı firma adına bilet satışı yapmaya başladı.

Olay yerinde incelemeler devam ederken, Naci Keskin'in cesedi Köroğlu Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.