Hava Durumu

İşadamına otomobilde kanlı infaz

İzmir'in Buca İlçesi'nde, müteahhitlik ve emlakçılık yapan İkram Altun (45) otomobilinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Polis ekipleri, kaçan katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşadamına otomobilde kanlı  infaz

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Ahmet Piriştina Caddesi ile 1416 sokağın keşişiminde meydana geldi.

Müteahhitlik ve emlakçılık yapan İkram Altun 35 DB 9592 plakalı Otomobiliyle seyir halinde iken, plakası belirlenemeyen bir otomobil tarafından önü kesildi. Otomobilde bulunan kimliği belirsiz kişi, İkram Altun'un içinde bulunduğu aracına kurşun yağdırdı.

Katil zanlısı olay yerinden kaçarken Altun'un aracı geri geri giderek yol kenarında bulunan zeytin bahçesine girerek durabildi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, göğsünden yaralanan Altun'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yakında bulunan bir özel bir hastaneye kaldırılan Altun, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cinayetin ardından bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Olayın ardından ifadesine başvurulan Altun'un kardeşi, ağabeyinin kimseyle sorunu olmadığını ve gelen bir telefonun ardından evden çıktığını söylediği öğrenildi.

Polis ekipleri, kayıplara karışan kimliği belirsiz katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.