Hava Durumu

IŞİD usülü ceza! Sigara içen militanlara sıra dayağı

Suriye'nin Rakka kentinde sigara içerken yakalanan IŞİD militanları, tekme, dipçik darbeleri ve kemerle acımasızca dövüldü.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2015 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2015 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
IŞİD usülü ceza! Sigara içen militanlara sıra dayağı
İslam'a aykırı olduğu gerekçesiyle sigarayı yasaklayan IŞİD, sigara içerken yakalananları da kendine özgü yöntemle cezalandırıyor.


\"\"

BAŞINA TORBA GEÇİRİP DÖVDÜLER


Suriye'nin Rakka kentinde sigara içerken yakalanan IŞİD militanları, arkadaşları tarafından tekme, dipçik darbeleri ve kemerle acımasızca dövülerek cezalandırıldı. Görüntülerde sigara içerken yakalanan militanlardan biri, başına torba geçirildikten sonra dövülürken, diğerleri de bu manzarayı seyretmek zorunda bırakılıyor.

\"\"

TEK TEK SIRA DAYAĞINDAN GEÇİRDİLER

Daha sonra militanlar, kendi sıralarını bekleyen "suçluları" sıra dayağından geçiriyor. Cezalandırmada göze göz yöntemini uyguladığını söyleyen IŞİD, bir arkadaşının başını yaran bir çocuğu da aynı şekilde cezalandırdı.

\"\"

Ceza çerçevesinde, kurbanın başında açılan yara ölçüldükten sonra, "suçlu"nun başına da cetvelle aynı boyda bir çizgi çizildikten sonra benzer bir yara açıldı. IŞİD'in ne kadar adil olduğunu anlatmaya çalışan bu cezanın görüntüleri internette yayınlandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.