Hava Durumu

Işın Karaca'dan 21 yaş küçük sevgilisine öpücük yağmuru!

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile önceki gün Çeşme Ayayorgi'de görüntülendi. İskelede oturmayı tercih eden Işın Karaca ve Can Yapıcıoğlu çifti, kendilerini çeken gazetecileri görünce el sallayarak selam verdi. Işın Karaca ardından sevgilisi Can Yapıcıoğlu'nu öpücüklere boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Işın Karaca'dan 21 yaş küçük sevgilisine öpücük yağmuru!

Işın Karaca, sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile önceki gün Çeşme'deki bir eğlence mekanında objektiflere takıldı. İskelede oturmayı tercih eden iki sevgili kendilerini çeken gazetecileri görünce uzaktan selam verdi.

SEVGİLİSİNİ ÖPÜCÜK YAĞMURUNA TUTTU

Birbirlerine sarılarak öpüşen Karaca ile Yapıcıoğlu'nun romantik anları objektiflere yansırken çift, daha sonra da arkadaşları ile sohbet ederek mekana geçtiler. Ünlü şarkıcıdan 21 yaş küçük olan Can Yapıcıoğlu, organizatör kariyerinin yanı sıra şarkıcı, besteci ve piyanist olarak tanınıyor.

"YAŞ FARKINA TAKILMIYORUZ"

Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının aralarındaki yaş farkının sorun olup olmadığına dair sorusuna cevap veren şarkıcı, "Benden daha olgun bir adam. Yaş farkına hiç takılmıyoruz" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.