Hava Durumu

Işın Karaca'dan Sibel Can'a ağır sözler

Işın Karaca, bir radyo programında Sibel Can'ın kendisinin Arabesque albümünün aynısını yaptığını söyleyerek "Albüm adı dışında iki şarkı da pişti olmuş. Bayılmayın bu kadar işlerime" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Işın Karaca'dan Sibel Can'a ağır sözler
'Güzelim' isimli son şarkısıyla beğeni toplayan Işın Karaca önceki gün Best FM'de Yasemin Şefik'in programına konuk oldu. 2010 yılında 'Arabesque' isimli arabesk şarkılardan oluşan bir albüm çıkartan Karaca, aynı isim ve konseptle Sibel Can'ın da
albüm çıkarmasına sitem etti.

"BAYILMAYIN BU KADAR İŞLERİME"

Karaca, "Sibel Can'ın sesine hastayım. Ama benim projem kıyıda köşede kalmadı, onların çalışmaları lazımdı. O dönem Can, yapımcıma benim albüme bayıldığını söylemiş. Bu kadar bayıldın madem başka bir isim bul. Repetuar da... İki şarkı aynı. Zara'yla da yedi şarkısı pişti oldu. Proje iki zıt kutubu getirip, sentez yaratmaktır. Keşke rock şarkılar söyleseydi... Bayılmayın bu kadar benim işlerime" dedi.

"BÜYÜYÜNCE AJDA PEKKAN OLMAK İSTİYORUM"

Karaca ardından, "Hala ekran beni şişman gösterip, delirtiyor. Büyüyünce Ajda Pekkan olmak istiyorum. Bütün filtrelerden yararlanmak istiyorum. Müzik konusunda da çok bilge" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.