Hava Durumu

Işın Karaca'nın 3 yıllık evliliği bugün sonlanıyor

Ünlü şarkıcı Işın Karaca 2016 yılında evlendiği Tuğrul Odabaş'ından bugün anlaşmalı olarak boşanıyor. Karaca, boşanmak üzere adliyeye geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2019 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2019 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Işın Karaca'nın 3 yıllık evliliği bugün sonlanıyor

Türk pop müziğinin güçlü yorumcularından olan Işın Karaca ve 3 yıl önce büyük bir aşkla evlendiği eşi Tuğrul Odabaş boşanma kararı aldı. Ünlü çiftin bu kararı görüş ayrılıklarından dolayı aldıkları öğrenildi.

DAVAYA TEK BAŞINA GELDİ

Işın Karaca, 2016 yılında çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaşı ile üçüncü evliliğini yapmıştı. Aşkları ile örnek bir çift olan Karaca ve Odabaş'ın sürpriz boşanma kararı sevenlerini derinden üzdü. Ünlü şarkıcı 3 yıllık eşinden boşanmak üzere Çağlayan Adliyesi'ne tek başına geldi.

KARARIN ARDINDAN EVDEN AYRILMIŞTI

Boşanma kararı alan çiftten Tuğrul Odabaşı, Karaca ile birlikte yaşadığı evden ayrılmış, ünlü şarkıcı da eşinin evden ayrılmasının ardından boşanmak için mahkemeye başvurmuştu.

BİRLİKTE ÇEKİLDİĞİ FOTOĞRAFLARI SİLMEDİ

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre, Tuğrul Odabaş'ın boşanma kararının ardından oldukça kırgın olduğu öne sürüldü. Ayrıca Odabaşı'nın sosyal medya hesabından Karaca ile birlikte çekilen fotoğraflarını silmemesi de dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.