Hava Durumu

İsmail Çokçalış: Para kazandırmadan gitmem

Vakıfköy'de yetişen ve bu sezon çıkış yapan isimlerden biri olan Bursasporlu İsmail Çokçalış, takım içindeki pozitif havanın sahaya yansıdığını söyledi. Hedefleriyle ilgili konuşan İsmail, "Uzun süreli kontratım var. Kulübe en iyi şekilde, en yüksek değerlerde para kazandırıp gitmek isterim" dedi

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2021 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2021 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İsmail Çokçalış: Para kazandırmadan gitmem

Ümit Milli Takım formasıyla konuşan 20 yaşındaki krampon her zaman önceliğinin Bursaspor olduğunu açıkladı.

BERABERLİK DIŞARIYA YANSIYOR

Bursasporlu İsmail Çokçalış Ümit Milli Takım kampında konuştu. Bu sezonki performansıyla büyük aşama kaydeden ve takımın önemli isimlerinden biri haline gelen genç futbolcu, kariyerinde ilk kez yer aldığı Ümit Milli takım'a seçilmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Milli takıma yükselmenin en büyük etkeninin Bursaspor'daki birlikteliğin olduğunu dile getiren İsmail, "Milli Takım'da olmamızın en büyük sebeplerinden biri takım içindeki beraberliğimiz, birlikteliğimiz. Oradaki başarı dışarıdaki etkenlere de yansıyor." şeklinde konuştu.

VAKIFKÖY'DE SAMİMİYET VAR

Bursaspor'un son haftalardaki yükselişine değinen İsmail Çokçalış, "Takım içerisinde çok güzel pozitif hava var. Bu pozitif hava da sahaya da yansıyor. Çok daha iyi duruma geleceğimize inanıyorum. 6 maçlık bir serimiz var. Bursaspor her zaman üst ligleri hak eden bir kulüp. Zaten kalitesi de tartışılmaz. Süper Lig'e çıkıp orada da uzun sene kalmak istiyoruz" dedi. Yetiştiği Vakıfköy hakkında da konuşan 20 yaşındaki futbolcu, "Bizi çalıştıranların çok büyük emekleri var. Orada bir samimiyet, bir içtenlik var. En öncelik samimiyet var." dedi.

ÖRNEK İTALYAN DEFANSLAR

Bursaspor'a uzun yıllar hizmet etmek istediğini dile getiren İsmail Çokçalış, "Transferi konuşmak çok doğru olmaz. Öncelikle Bursaspor Kulübü'ne daha çok hizmet vermek istiyorum. Daha iyi hizmet vermek istiyorum. Zaten uzun bir mukavelem var. Kulübe en iyi şekilde, en yüksek değerlerde para kazandırıp gitmek isterim." diye konuştu. İsmail Çokçalış, en beğendiği ligin Seria A olduğunu söyleyerek, "Avrupa'daki bütün ligler çok kaliteli. İtalya Ligi'ni çok beğeniyorum. Çünkü İtalyan defanslarını örnek alıyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.