Hava Durumu

İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran çifti tatilden döndü

Oyuncu sevgililer İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran tatil dönüşü Cihangir'de görüntülendi. Evlerine doğru yönelen sevgililer, neşeli halleriyle dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2021 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2021 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran çifti tatilden döndü

2016'da evlendiği Duygu Kumarki'den geçen yıl boşanan ve günler sonra "Çocuk" dizisinin setinde tanıştığı Merve Çağıran'la ilişki yaşamaya başlayan İsmail Hacıoğlu, sevgilisiyle ilk kez önceki gün muhabirler tarafından görüntülendi. Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; tatilden dönen çift, ellerinde valizlerle Cihangir'de objektife yansıdı.

KEYİFLER YERİNDE

Araçlarını park ettikten sonra evlerine doğru yönelen sevgililer, neşeli halleriyle dikkat çekti. Merve Çağıran, ilişkileri ilk ortaya çıktığında kendisi için yapılan "yuva yıkan kadın" yorumlarına "Birlikteliğimiz iyi, süper gidiyor. Hiçbir şey beni rahatsız etmez. Yuva yıktığım falan yok" diye yanıt vermişti.

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, beş ay önce dört yıllık eşi Duygu Kumarki ile anlaşmalı olarak boşandı. İsmail Hacıoğlu, kısa bir süre sonra rol arkadaşı Merve Çağıran ile aşk yaşamaya başladı. Ayrılığın ardından kısa bir süre sonra ikilinin birlikteliği ortaya çıkınca, Hacıoğlu, 'ihanet' iddialarıyla konuşulmuştu.

"EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORUZ"

Meslektaşı İsmail Hacıoğlu'yla aşk yaşayan 28 yaşındaki Çağıran, evlilik sorularına, "Düşünmüyoruz" cevabını vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.