Hava Durumu

İsmailov için eşini terk etti

Boşanma kararı alan Monica Bellucci, eşini Azeri milyarder için terk etmiş. Talman İsmailov, aktrisi 4 yıl önce Antalya’daki Mardan Palace’ın açılışına davet edip, süper lüks villasında ağırlamıştı.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2013 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2013 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İsmailov için eşini terk etti

İtalya’nın beyazperdeye armağanı olan Monica Bellucci’nin boşanma kararı almasının yankıları sürerken, ortaya atılan bir iddia dünya magazin gündemini sarstı. Azerbaycan merkezli Haqqin.az sitesinin haberine göre Bellucci, 14 yıllık eşi Vincent Cassel’i, Azeri işadamı Talman İsmailov için terk etmiş. İsmailov ile aşk yaşadığı iddia edilen İtalyan aktris, 2009 yılında işadamına ait Antalya’daki Mardan Palace adlı otelin açılışına katılmıştı. Shakira, Jennifer Lopez gibi yıldız isimleri doğumgünü partilerine çağırıp büyük paralar karşılığı özel konserler verdirmekle tanınan işadamı evli ve iki çocuk sahibi.

SAVAŞ VE AŞK ZAMANI

İddialara yanıt vermeyen Monica Bellucci’nin Emir Kusturica’nın son filmi Savaş ve Aşk’ın çekimleri için Sırbistan’da olduğu öğrenildi. 1999 yılında meslektaşı Vincent Cassel’la nikâh masasına oturan Belluci’nin Deva (9) ve Leonie (2) adında iki kızı var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.