Hava Durumu

Isparta'da patlayan kozalaklar saniyeler içinde yangını yaydı

Sütçüler ilçesinde süren orman yangınları ile mücadele devam ediyor. Alevlerin söndürülmesine yardım eden bazı vatandaşların sosyal medyada paylaştığı görüntüler durumun vahametini de gözler önüne seriyor. Bir kullanıcı, kozalakların saniyeler içinde yaydığı bir yangını görüntüleyerek panik anlarını paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2021 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2021 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Isparta'da patlayan kozalaklar saniyeler içinde yangını yaydı

Türkiye'nin birçok bölgesinde alevler ile mücadele devam ederken Isparta'nın Sütçüler ilçesindeki yangından sosyal medyada yeni görüntüler paylaşıldı. Gün boyu devam eden ve 1 uçak, 2 helikopterle birlikte çok sayıda kara unsuru ile müdahale edilen yangının söndürülme çalışmalarına bölgedeki vatandaşlar da destek oluyor.

PATLAYAN KOZALAKLAR YANGINI SANİYELER İÇİNDE YAYDI

TikTok'ta bir kullanıcının paylaştığı görüntülerde patlayan kozalakların yangını saniyeler içinde nasıl büyüttüğü saniye saniye görüntülendi. Alevlere hortum ve ellerindeki bidonlarla müdahale etmeye çalışan grubun paniği cep telefonu kamerasına yansıdı.

"HER YER KÜL OLDU"

Görüntülerde videoya çeken kişi, "Bir saniyede yakıyor, arkadaşlar. Yapacak bir şey yok. Bir saniyede yandı, her yer kül oldu." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.