Hava Durumu

İstanbul Ataşehir'de icradan satılık 105 m2 daire!

İstanbul Anadolu 23. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre; Ataşehir, İçerenköy mahallesinde bulunan 105 m2 daire açık artırma ile satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2021 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2021 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul Ataşehir'de icradan satılık 105 m2 daire!

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; İstanbul İl, Ataşehir İlçe, 925 Ada, 87 Parsel, İÇERENKÖY Mahalle/Köy, - Mevkii, Kat: 3, 8 Nolu Bağımsız Bölüm, Bölge olarak İçerenköy Mahallesinde, D-100 karayolunun 1800m. kuzeyinde, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. ne 100m. mesafededir. Bu caddeden otobüs-minibüsler ile toplu taşıma imkanı bulunmakta, ayrıca D-100 üzerindeki Bostancı metro istasyonuna 2000m. mesafededir. Toplu taşıma açısından yeterli alternatifleri mevcuttur.

Yakın çevresinde Bostancı Oto Sanayi, iş merkezleri ve konut alanları yer almaktadır. Sosyo-ekonomik olarak orta gelir grubuna hitap etmektedir.

Bulunduğu bina 26 yaşında, 1 bodrum, 1 zemin, 5 normal katlı betonarme bir apartmandır. Binanın deprem yönetmeliğine uygun bir taşıyıcı sistemi bulunmadığı değerlendirilmiştir.

Dış cephesi ısı yalıtımlı sıva üzeri boya, pencereleri çift camlı pvc'dir. Bina giriş kapısı yağlı boyalı demirlidir. Bina giriş holü ve merdiven sahanlıkları ve merdivenler bej mermer, giriş holü ve merdiven hol duvarları saten boyadır. Merdiven korkulukları yağlı boyalı demirdir. Binada asansör bulunmakta, ısınma doğalgaz kombi ile sağlanmaktadır. Belediyenin tüm altyapı hizmetlerinden faydalanmaktadır. Binada genel olarak kullanılan malzeme ve işçilik vasat kalitede, bina geneli bakımlı ve temizdir.

Daire giriş kapısı ahşap göbekli çeliktir. Daire giriş holü, koridor ve mutfak zeminleri seramik, salon ve odalar laminat parke, iç kapılar lake paneldir. Duvarlar saten boyalı ve kartonpiyelidir. Mutfak dolapları laminat kapaklı mdf, tezgahı granit, alt-üst dolap araları seramiktir. Banyosunda kabinli duş teknesi ve mdf dolabı bulunmaktadır. Daire içi kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi normal bakımlı ve temizdir.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.