Hava Durumu

İstanbul'da birçok noktada koronavirüs denetimi

İstanbul'un birçok noktasında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) denetimi yapıldı. Kent genelindeki birçok ilçede eş zamanlı yapılan denetimlerde polis, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ile zabıta ekipleri katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2021 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2021 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul'da birçok noktada koronavirüs denetimi

Beşiktaş sahilinde yapılan denetimlerde dışarda olan vatandaşlarla, araçlarıyla seyir halindeki sürücüler durdurularak kontrol edildi.

Polis ekipleri, Bebek, Arnavutköy sahil şeridinde olan kişileri tek tek durdurarak izin belgelerini, turistlerin ise pasaportlarını kontrol etti.

EYÜPSULTAN'DAKİ DENETİM

Eyüpsultan'da denetimlere katılan Kaymakam İhsan Kara gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu itibarıyla İçişleri Bakanlığının emir ve talimatlarıyla İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın koordinatörlüğüyle denetimlerin devam ettiğini söyledi.

İlçede denetimlerin sürdüğünü dile getiren Kara, "Ben de Rami semtimizde bu denetimlere katıldım. Rami esnafımızı ve Eyüpsultan'daki esnafımızı tebrik ediyorum ki büyük çoğunlukla kurallara uyuluyor. Vatandaşımız da sabırla, metanetle sağlıklı günlere ulaşmak için tedbirlere riayet etmeye çalışıyor fakat tedbirlere riayet edilmeyen hususlarda da vatandaşımızı usulüyle uyarıp idari tedbirleri de uygulamaktan kaçınmayacağız. Bu şekilde sağlıklı günlere bir an evvel hep beraber ulaşmayı diliyoruz." diye konuştu.

Kaymakam Kara, denetimlere katılan görevlilere teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.