Hava Durumu

İstanbul'da gasp çetesi kabusu!

İstanbul Fatih, Yenikapı Sahili'nde yabancı uyruklu oldukları öğrenilen 4 kişi, gasp etmek istedikleri 7 kişilik gruptan 3 kişiyi bıçakla yaraladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2020 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2020 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul'da gasp çetesi kabusu!

Olay, Yenikapı Sahili'nde dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu oldukları öğrenilen 4 kişi, Kennedy Caddesi Kumkapı sahilinde arkadaşlarıyla oturan yine yabancı uyruklu 7 kişinin yanına giderek telefonlarını gasp etmek istedi. İki grup arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın büyümesi üzerine 4 kişi, telefonlarını gasp etmek istedikleri 7 kişilik gruptan 3 kişiyi çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Saldırganlar yaya olarak kaçarken vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan 3 yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

TELEFONLARINI ALMAK İSTEDİLER

Olayı gören bir kadın, "Biz sahilde çocuklarla beraber geziyorduk. Bu yabancı çocuklar oturuyorlardı. Yanlarına telefonlarını almak için 4 kişi geldi. Çocuklar da telefonlarını vermek istemeyince aralarında kavga başladı. Oraya gelen 4 kişi, 3 kişiyi bıçakladı. Çocuklardan biri çok kan kaybetti. Biz de elimizden ne geliyorsa yardım yaptık" dedi. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.