Hava Durumu

İstanbul'dan kaçış sürüyor: Yoğunluk yüzde 80'i aştı

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan 'tam kapanma' kararının ardından İstanbul'da il dışına çıkmak isteyenler yola çıktı. İBB haritasında trafik yoğunluğu 18.00 itibarıyla yüzde 81 oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2021 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2021 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul'dan kaçış sürüyor: Yoğunluk yüzde 80'i aştı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul'dan şehir dışına gidecekler yollara düştü. Anadolu Yakası'nda TEM Otoyolu Ankara istikametine doğru, Çamlıca Gişeler ve sonrasında trafik yoğunluğu arttı.

D-100 Karayolu Ankara istikametinde ise Kartal ve Tuzla arasında bazı bölgelerde de trafik yoğunlaştı. Kent genelinde ise bu bölgelerin dışında kalan ana arterlerde de trafik giderek artıyor. İBB'nin mobil uygulamasına göre, trafik yoğunluğu saat 18.00 itibarıyla yüzde 81'e ulaştı.

BOLU DAĞI'NDA ARAÇ YOĞUNLUĞU

İstanbul ile Anadolu'yu birbirine bağlayan TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişi Ankara yönünde, tam kapanma öncesi yoğun araç trafiği oluştu. Yarın başlayacak yasak öncesi çok sayıda sürücü Türkiye'nin önemli geçiş noktalarından olan Bolu Dağı'nı kullanarak memleketlerine doğru yola çıktı. Yolun Ankara yönünde ulaşımda yoğunluk yaşandı. İstanbul istikameti ise boş kaldı. Yoğunluk nedeniyle trafikte olumsuzluk yaşanmazken, akşam saatlerinde araç yoğunluğunun artması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.