Hava Durumu

İstanbul Emniyeti'nde flaş gelişme

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli 16’sı amir 34 polisin görev yerleri değiştirildi. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görev yapan 34 amir ve polis memurunun görev yerlerinde değişiklik yapıldı. Görev yerleri değiştirilenlerden 16’sının emniyet amiri, başkomiser ve komiser, 18’inin ise polis memuru olduğu öğrenildi. Görev yerleri değişen polislerin çeşitli ilçelerde görevlendirildiği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2014 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2014 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul Emniyeti'nde flaş gelişme

Mersin Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar’ın geçen hafta göreve başlamasıyla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü’nde 15 şube müdürünün görev yeri değiştirildi.

Yeni atamalara göre, TEM Şube Müdürlüğü’ne Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürü Halil İbrahim Dilek, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne Pasaport Şube Müdürü Fuat Tuğluoğlu, Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Pasaport Şube Müdürlüğü’ne Hasan Basri Dağdelen, Personel Şube Müdürlüğü’ne Ali Rıza Erkan, Hukuk İşleri ve Soruşturma Şube Müdürlüğü’ne Engin Özyurt, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne Hasan Başar, Radyo TV ve Foto Film Şube Müdürlüğü’ne İsa Karabudak ve Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ise İbrahim Işıklı atanırken, toplamda 15 şube müdürünün görev yeri değiştirildi.

Şube müdürlerinin yanı sıra bazı şubelerde şube müdür yardımcıları ve emniyet amirlerinin görev yerlerinin de değiştirildiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, Polis Başmüfettişi iken Mersin İl Emniyet Müdürü olarak atanmış, 10 Ocak’ta kente gelerek Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Arif Öksüz’den görevi devralmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.