Hava Durumu

İstanbul genelinde dev denetim!

İstanbul genelinde "Yeditepe Huzur 2020-26" uygulaması gerçekleştirildi. Denetimde, durdurulan araçlarda Narkotik köpeği 'Bozo' arama yaparken, sürücülerin maske, mesafe ve temizlik konularına uymaları istendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2020 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2020 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul genelinde dev denetim!

İstanbul'da, 39 ilçede aynı zamanda 'Yeditepe Huzur Denetimi 2020/26' denetimi gerçekleştirildi. Denetimler kapsamında Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri yerde denetim yaparken polis helikopteri de ekiplere havadan destek verdi.

Uygulama kapsamında, birçok noktada denetimler yapıldı. Araçlar kontrol edilerek didik didik aranırken, şüpheli şahıslara yönelik Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolleri yapıldı. Belirlenen uygulama noktalarında giriş ve çıkışların özel harekat polislerince kontrol altına alındığı kontrollerde, durdurulan araçlarda Narkotik köpeği 'Bozo' arama yaparken, trafik ve evrak kontrolleri yapıldı.

Uygulamada polis ekipleri, araç sürücülerini ve araçların içindeki şahıslara covid-19 uyarısı yaparken, bu kapsamda maske, mesafe ve temizliği dikkat edilmesi istendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.