Hava Durumu

İstanbulspor-Menemenspor maçında skandal karar!

TFF 1. Lig'de İstanbulspor'un kendi sahasında Menemenspor'u 3-2 yendiği karşılaşmada ev sahibinin golü büyük tartışmalara yol açtı. Golün pasını veren oyuncunun açık biçimde ofsayt olduğu görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2021 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2021 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbulspor-Menemenspor maçında skandal karar!

TFF 1. Lig'de gol düellosuna sahne olan karşılaşmada İstanbulspor konuk ettiği Menemenspor'u 3-2 mağlup etti.

İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle karşılaşma, dün İstanbulspor 2-0 öndeyken 62. dakikada ertelendi. İstanbulspor, kaldığı yerden devam edilen müsabakayı 3-2 kazandı.

Asisti yapan oyuncu açık ofsayt

Karşılaşma 2-2 sürerken 90+1. dakikada İbrahim Yılmaz'ın attığı gol büyük tartışmaları beraberinde getirdi. Golün pasını veren oyuncunun açık bir biçimde ofsayt olması dikkat çekti. Menemensporlu oyuncuların yaptığı itiraz sonucu değiştirmedi ve maçı İstanbul ekibi 3-2 kazandı.

Osman Zeki Korkmaz: "Talihsiz kararla kazandık"

Karşılaşmanın ardından İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz'ın yaptığı açıklama takdirle karşılandı. Korkmaz, "Futbolun cilveleriyle dolu 2 gün yaşadık. Dün bıraktığımız noktada yaşayacağımız galibiyet sevincini bugün aynı coşkuyla yaşayamıyoruz. Oyun olarak baştan sona hak ettiğimiz bir maçı talihsiz bir kararın devamında kazandık. Aynı şekilde kaybetseydik de içime sindiremezdim" açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.