Hava Durumu

İşte Benim Stilim'e şok veda!

TV 8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi diye merakla beklerken Sima Şerafettinova yarışmadan kovulması gündeme bomba gibi düştü. İşte Benim Stilim'in 29 Mayıs akşamı yayınlanan bölümünde oylama sonucu veda eden isim ise Mihriban Akgül oldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2015 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2015 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Benim Stilim'e şok veda!
TV8'in reyting rekorları kıran dizisi İşte Benim Stilim eleme gecesine jüri Sima Şerafettinova olmadan çıktı. Peki 29 Mayıs İşte Benim Stilim eleme gecesinde bu hafta kim elendi? merak edilirken ayrıntılar netleşti.  İşte Benim Stilim Final gecesine son 2 Yarışma kala Mihriban Akgül'ün arkadaşlarına beni söyleyin gitmek istiyorum demesi şaşırttı! 

İşte Benim Stilim Eleme Gecesinde Juri üyelerinden en az puan alan Çağla oldu. Çağla'nın yanına bir yarışmacı daha gelmesi istenince, yarışmacılar isim vermeye başladılar. Yarışmacılar Mihriban'ın isteği üzerine Mihriban'ı söylemek istiyoruz kendisi böyle istedi diye bir anda ortalık buz kesti ve sebebi sorulduğunda Ailevi sorunları olduğunu ve üstünden gelemediğini açıkladı.   Göz yaşları içerisinde kalan Mihriban bütün juri ve sevenleri derinden üzdü. Mihriban'ın isteği üzerinede Juri üyeleri Mihriban'ın adını yazarak yarışmaya veda eden isim Mihriban oldu...
 
İşte Benim Stilim eleme gecesinin gündüzüne ise Sima Şerafettinova olayı damga vurdu. Öykü Serter eleme öncesinde Sima Şerafettinova 'nın yarışmadan diskalifiye edildiğini duyurdu. İşte Benim Stilim eleme gecesi haliyle Sima Şerafettinova olmadan başladı. İşte Benim Stilim'de bu hafta koruma altına alınan sadece bir kişi oldu. O kişi de yarışmanın favori ismi olan Gülşah Yılmaz oldu.

Mihriban Akgül sebebini ağlayarak şöyle açıkladı;
-"Buraya katıldığım ve burada olduğum için çok mutluyum. Ailevi sorunlarım var. Hesapta olmayan şeyler oldu. Daha fazla burda bulunmam mümkün değil. Sebebini burda açıklayamıyorum. Gerçekten gitmek istiyorum. Ağlamamam da gideceğimden değil sadece psikolojik. Ben güçlü ve hırslı bir kızım ama böyle oldu."

Mihriban Akgül finale 2 hafta kala ayrılmak istemesinin sebebi olarak gösterdiği 'ailevi sorunları' ısrarlara rağmen açıklamadı. Öykü Serter biraz daha ısrar edince 'annesi ve maddi sorunları' olduğunu söyledi. Mihriban Akgül elenmediği taktirde daha da psikolojisinin bozulacağını belirterek "Hayatım çok farklı boyutlara taşınabilir. Artık ben de istemiyorum. Sorunlar olmasa devam ederdim. Çok büyük bir sorun olmasaydı burda kendimi eletmezdim" dedi.

Mihriban Akgül ve Çağla Çetinöz hakkındaki son kararı İşte Benim Stilim jürisi verdi. Jüri de Mihriban Akgül'ün açıklamaları ile şaşkına dönerken elemede ilginç sonuçlar çıktı. İşte jürinin verdiği oylar;

Ebru Yaşar '5 verdiğim bir kişinin elenmesini söyleyemem' diyerek Çağla Çetinöz'ün elenmesi için oy verdi.İvana Sert ise 'Ben gitmeni istemiyorum ama seni kırmak istemiyorum' diyerek Mihriban Akgül elensin diye oy verdi.

Uğurkan Erez 'Ben seni yazamam' diyerek Çağla Çetinöz gitsin dedi. Nur Yerlitaş 'çok istiyorsan' deyip Mihriban Akgül için elensin kararına vardı.

Kemal Doğulu ise 'Şoktayım, keşke önceden haberimiz olsaydı ailenle konuşurduk. Zor durumunda kalmanı istemem. Ailevi meseleler varsa ezilmeni istemem. Hiç istemeyerek olsa da sadece sen isteğin için adını yazıyorum' dedi ve Mihriban Akgül böylece isteği üzerine elenmiş oldu.



MİHRİBAN AKGÜL KİMDİR?

Mihriban Akgül İşte Benim Stilim yarışmasının tartışmasız en güzel yüzü. Ancak iş tarza geldiğinde vasatın üzerine çıkabilmiş değil. Jürinin sevgilisi olarak görülüyor bu da onu yarışmada tutan faktör oluyor. 23 yaşında olan Mihriban Akgül, Eskişehir Anadolu Üniversite'nde Psikoliji eğitimi alıyor. Mihriban Akgün'ün annesi Özbek babası ise Erzurumlu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.