Hava Durumu

İşte Bursa'da ormanlık alanı yakan zanlı!

Bursa'da uyuşturucu içerken 10 hektar ormanlık alanı yakan şüpheli emniyete getirildi. Ormanı yakan şüpheli ifadesinde "Uyuşturucu içerken kıvılcımlar üzerime sıçradı. Bende o panikle aparatı elimden attım ve bölgeden ayrıldım. Orman yangınına neden olabileceğini düşünmedim." dediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2020 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2020 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Bursa'da ormanlık alanı yakan zanlı!

Bursa'nın Demirci Mahallesinde saat 14.00 sularında orman yangını başladı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen ve çevredeki yerleşimleri de tehdit eden yangın korku ve paniğe neden oldu. Adeta gökyüzü beyaza bürünürken Bursa'da adeta seferbirlik ilan edildi.

Orman bölge, itfaiye, AFAD, BUSKİ ve çeşitli sivil arama kurtarma ekibi yangına müdahalede bulunurken yangın yaklaşık 3 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındı.

Uyuşturucu bağımlısı 10 hektar alanı yaktı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ormanın çıktığı bölgede kamera çalışması yaptı.

Yangının çıktığı saatlerde bölgeden bir aracın ayrıldığını tespit eden ekipler bölgeyi ablukaya aldı.

Önce şüphelinin kaçtığı aracın plakasını ve daha sonra uyuşturucu bağımlısını tespit eden ekipler yangının çıkmasının ardından 30 dakika sonra şüpheli V.O.'yu Küçük Sanayi içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.

Uyuşturucu içerken yakmış

Sorgulanmak üzere emniyete getirilen V.O. sorgusunda suçunu itiraf etti. V.O. ifadesinde, "Uyuşturucu içmek için ormanlık alana girdim. Uyuşturucu içtiğim aparatı yakmak isterken kıvılcımlar üzerime sıçradı. Bende o panikle aparatı elimden attım ve bölgeden ayrıldım. Ormanlık alanı yakalabileceğimi düşünmedim." dediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.