Hava Durumu

İşte Bursalı sanayici Burkay'ın sağlık durumu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay'ın sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2015 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2015 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Bursalı sanayici Burkay'ın sağlık durumu
Operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. Nadir Şener, dört damarına by-pass ameliyatı gerçekleştirilen Burkay’ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, dün gece saat 23.30’da göğüs ağrısı şikayetiyle yakınları tarafından Bursa'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri tarafından anjiografi yapılan Burkay, kalp damarlarında tıkanıklık tespit edilerek by-pass ameliyatına alındı. İbrahim Burkay'ın aile yakınlarının bekleyişi devam ederken, haberi alan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve iş dünyasının önde gelen isimleri de hastaneye akın etti.

Yapılan yazılı açıklamayla Burkay’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Prof. Dr. Nadir Şener, "Başkan Burkay dün akşam acil servisimize göğüs ağrısı şikayetiyle geldi. Muayene sonrasında kendisine yapılan anjiografi sonucunda, kalp damarlarında tıkanıklık tespit edildi ve acilen by-pass ameliyatına alındı. Dört damarına by-pass ameliyatı uygulanan Burkay’ın ameliyatı başarılı geçmiş ve koroner yoğun bakım bölümüne alınmıştır. Halen koroner yoğun bakım bölümünde tedavisi devam eden İbrahim Burkay’ın genel durumu iyi seyretmektedir" dedi.



VALİ KARALOĞLU: "OPERASYON BAŞARILI"

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ın sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederek, “Doktorlardan aldığımız bilgiye göre şu anda yoğun bakımda. Bu gece veya yarın sabah servise çıkarılacağı belirtildi” dedi. 

Vali Karaloğlu, kalp rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılan BTSO Başkanı İbharim Burkay’ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Karaloğlu, “İbrahim Burkay, dün akşam kalp rahatsızlığı sebebiyle hastaneye getirildi. Başarılı bir operasyon geçirdiğini öğrendik. Durumu şu an gayet iyi. Doktorlardan aldığımız bilgiye göre şu anda yoğun bakımda. Bu gece veya yarın sabah servise çıkarılacağı belirtildi. Bir günlük bir yoğun bakımdan sonra normal servise alınacak. Sağlık durumunun iyi olması bizi sevindiriyor. Bildiğimiz kadarıyla daha önce bir problemi yoktu. Şehir merkezinde olayın başlaması ve hastanenin yakın olması kendisi için büyük bir şanstır. Kendisine Allah’tan acil şifalar diliyorum. Yakınlarına da geçmiş olsun diyorum. İbrahim bey Bursa için değerli bir insan. Büyük katkıları var. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşuruz ve bu şehre değer katmaya devam eder” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.