Hava Durumu

İşte Galatasaray'ın yeni transferi Sarracchi

Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, üçüncü transferini yaptı ve RB Leipzig'in sol beki Marcelo Saracchi'yi kadrosuna kattı. Ocak ayında kadroda ciddi bir revizyona gitme kararı alan Galatasaray yönetimi, üçüncü transferini de yaptı. Peki Galatasaray'ın yeni transferi Marcelo Sarrachi kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2019 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2019 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Galatasaray'ın yeni transferi Sarracchi

Monaco'dan eski futbolcusu Henry Onyekuru'yu 1.5 yıllığına kiralayan ve sezon başında Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne'yi geri alacak olan sarı kırmızılılar, RB Leipzig'in sol beki Marcelo Saracchi'yi de kadrosuna kattı. Monaco'dan eski futbolcusu Henry Onyekuru'yu 1.5 yıllığına kiralayan ve sezon başında Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne'yi geri alacak olan sarı kırmızılılar, RB Leipzig'in sol beki Marcelo Saracchi'yi de kadrosuna kattı.

HÜCUMA ÇIKIŞLARI DİKKAT ÇEKİYOR

Uruguaylı sol bek, 22 yaşında ve 1.72 boyunda. Galatasaray ile 1.5 yıllık kiralama sözleşmesi yapacak olan futbolcu, hücuma çıkışlardaki performansı ile beğeni kazanıyor. Hava toplarında zaman zaman sorun yaşayabilen Sarracchi'nin bonservis ücreti, 12 milyon euro olarak tahmin ediliyor. Ancak Galatasaray, Leipzig'e kiralık ücreti ödemeyecek. Futbolcuya ise yarım sezon için 800 bin Euro ödenecek.

MARCELO SARRACCHI'NİN BONSERVİS ÜCRETİ NE KADAR?

Finansal Fair Play kuralları gereği futbolcu satmadan yani gelir elde etmeden transfer yapamayacak olan G.Saray, üçüncü transferini de sıfır bonservis maliyetle gerçekleştirdi.
Sarı kırmızılı kulüp, Galatasaray, RB Leipzig'in Temmuz 2018'de 12 milyon Euro'ya River Plate'ten satın aldığı genç futbolcu için Alman kulübüne herhangi bir ücret ödemeyecek.

PERFORMANSI NASIL?

Geçen sezon 20 resmi maçta oynayıp 1 asist yapan, genç futbolcu bu sezon 7 karşılaşmada forma şansı buldu ve 1 gol kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.