Hava Durumu

İşte genç sporcu Gülşah Kon'un hedefi

Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonası'nda bronz madalyayı boynuna geçiren Nilüfer Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu Gülşah Kon, “Başarılarımı sürdürüp ileride Milli Takım'a seçilmek istiyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 06:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 06:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte genç sporcu Gülşah Kon'un hedefi
Nilüfer Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu Gülşah Kon, Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi Kick Boks Şampiyonası'ndan Türkiye üçüncüsü olarak döndü. Boks Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Sakarya'nın Serdivan ilçesinde düzenlenen şampiyonada Point Fighting kategorisinde yarışan Bursalı sporcu, rakipleri karşısında başarılı sonuçlara imza atarak bronz madalyanın sahibi oldu. Şampiyonada Osmangazi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Eray Bozlak-Efe Bozlak kardeşler ise gümüş madalya kazandı. 



AĞABEYİ SAYESİNDE BAŞLADI

Antrenörleri Sertaç Sağır, Serkan Sağır idaresinde hazırlandığı Türkiye Şampiyonası'ndan üçüncü olarak dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Gülşah Kon, daha önce farklı sporlarla uğraştığını ancak ağabeyi sayesinde 3 ay önce tekvando sporuna başladığını vurgulayarak, “Ağabeyim benim için örnek bir sporcu. Bursa'daki il şampiyonasında ikinci oldum. Ardından çok çalışarak, il dışındaki ilk şampiyonamda Türkiye üçüncülüğünü kazandım. Başarılarımı devam ettirerek ileride Milli Takım'a seçilmeyi hedefliyorum” şeklinde ifadeler kullandı.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.