Hava Durumu

İşte ilk PlayStation 5 oyunu

PlayStation 5 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. The Game Awards 2019 etkinliğinde Microsoft'un Xbox Series X isimli konsolunun tanıtılmasının ardından gözler Sony cephesine döndü. Etkinlikte, ilk PlayStation 5 oyunu da açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2019 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2019 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte ilk PlayStation 5 oyunu

İlk PlayStation 5 oyunu Godfall olacak

Gearbox, PlayStation oyunu ile ilgili ilk duyurusunu yaptı. Godfall isimli oyun, 2020 yılında Sony'nin en yeni konsolu ile birlikte çıkış yapacak. Yapılan açıklamaya göre Godfall, üçüncü şahıs nişancı açısından oynanacak. Oyun doğrudan yakın dövüşe odaklanacak.

İlk PlayStation 5 oyunu olarak duyurulan Godfall, Epic Games Store üzerinden PC oyuncuları ile de buluşacak.

Bildiğiniz gibi PS5, 2020 yılının sonlarında tanıtılacak. Dolayısıyla Godfall'un da çıkış tarihi bu döneme denk gelecek.

Borderlands yapımcısı Gearbox imzası taşıyan oyun, Counterplay tarafından geliştirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Gearbox patronu Steve Gibson, dünyayı eğlendirme misyonlarının devam edeceğinin altını çizdi.

Gearbox yetkililerinden biri Eurogamer'a yaptığı açıklamada yeni oyunun PS4'te oynanamayacağının altını çizdi.

RPG türündeki oyunun ilk tanıtım videosu da PlayStation'un resmi YouTube hesabından yayınlandı. 1 dakika 31 saniyelik videoda şimdiden yaklaşık 52 bin görüntüleme aldı. Oyunda, oyuncular düşmanlarla savaşırken diğer yandan da ganimetlerin peşine düşecek. Oyun tek kişilik oynanabileceği gibi iki ya da üç kişi ile de oynanabilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.