Hava Durumu

İşte Ozan Tufan transferinin perde arkası

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın da transfer listesindeki Ozan Tufan'ın transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2015 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2015 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Ozan Tufan transferinin perde arkası
Fenerbahçe, Bursasporlu futbolcu Ozan Tufan'ın transferi için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlandığını açıkladı.     

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve  Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Ozan Tufan'ın transferi için Bursaspor Kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır" denildi. 

BURSASPOR DA AÇIKLADI 

Bursaspor Kulübü, milli futbolcusu Ozan Tufan'ın transferi için Fenerbahçe Kulübü ile yapılan görüşmelerin anlaşmayla sonuçlandığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda Ozan Tufan'ın transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi.

TRANSFERİN PERDE ARKASI 

Fenerbahçe'nin görüşmelere başlandığını açıkladığı Ozan Tufan İstanbul'a geliyor. Sarı-lacivertli kulüp Ozan Tufan için Bursaspor ile 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Bursaspor'un akşam antrenmanına katılan Ozan Tufan, antrenman sonrasında Bursasporlu yöneticilerden transfer haberini aldı. "Fenerbahçe ile senin için anlaştık. Hayırlı olsun" haberini alan genç oyuncu Özlüce Tesisleri'ndeki eşyalarını topladı ve tesisteki arkadaşları ve çalışanlarla vedalaştı. Sonrasında evine giden Ozan ailesine de haberi verdi.

Fenerbahçe'nin Ozan'a ilgisi aslında yeni bir durum değildi. Ara transfer döneminde de Fenerbahçe Bursaspor'un kapısını çalmış ancak istenen bonservis bedeli fazla bulunduğu için bu transfer gerçekleşmemişti. İçinde bulunduğumuz transfer dönemindeyse Ozan Fenerbahçe'nin gündemine yeniden geldi. Ankara'da 25 Haziran'da yapılan TFF Başkanlık Seçimi'nde iki kulüp başkanı Ozan Tufan ve Volkan Şen için görüştü. Fenerbahçe iki oyuncu için istenen ücreti yine fazla bulunca bu transfer gerçekleşmedi.

Ancak sonrasında işler yine Fenerbahçe'nin bu transfere yönelmesine neden oldu. Ozan Tufan'ın transfer olmak istediğini yönetime bildirmesi ve ezeli rakipler Beşiktaş ve Galatasaray'ın devreye girmesi Fenerbahçe'yi yeniden girişimlere yöneltti. Bursaspor'un kapısını bir kez daha resmen çalan Fenerbahçe yönetimi bu kez olumlu sonuç aldı ve genç oyuncunun transferinde mutlu sona ulaştı. Anlaşmanın sağlanmasının ardından önce Fenerbahçe sonra da Bursaspor transferi resmen açıkladılar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.