Hava Durumu

İtalya'daki sel, George Clooney'in evini de etkiledi

İtalya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymalarında onlarca ev hasar gördü. Ünlü oyuncu George Clooney ile eşi Amal Clooney ve ikiz çocukları da selden etkilendi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2021 20:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2021 20:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İtalya'daki sel, George Clooney'in evini de etkiledi

72 saat süren yoğun yağışın ardından gelen su baskını sırasında 60 yaşındaki George Clooney, eşi ve dört yaşındaki ikiz çocuklarıyla birlikte İtalya'da Como Gölü kıyısındaki Villa Oleandar adlı malikanesinde bulunuyordu.

​İtalyan basınında yer alan haberlere göre sel ve onunla birlikte gelen çamur ve enkaz yığını, Clooney ailesinin malikanesinin ön kapısını kullanılmaz hale getirdi. Su baskını, bu kadarla da kalmayıp birinci kattaki balkona kadar ulaştı.

​George Clooney ve ailesi, İtalya'nın kuzeyini kasıp kavuran selden çok büyük zarar görmedi. Clooney, selin ardından Laglia Belediye Başkanı Roberto Pozzi ile buluşup kasabayı gezdi ve selden zarar görenlere yardım elini uzattı.

Ünlü oyuncu, yapımcı ve yönetmen kentte selden zarar gören yerel halkla da buluşup sorunlarını dinledi. İtalyan basınına konuşan George Clooney, durumun düşünüldüğünden daha kötü olduğunu anlattı. Clooney, Cernobbio adlı kasabayı ziyaret etiklerini belirterek Laglio'da durumun çok daha kötü olduğunu belirtti. Ünlü yıldız, yerel halkın, uğradıkları zararın giderilmesinin yıllar alacağını ve çok yüksek maddi destek gerektirdiğini kendisine söylediklerini de aktardı.

Bu, George Clooney ve Amal Clooney'in selden ilk zarar görüşü değil. Geçen yıl çiftin İngiltere Berkshire'daki 12 milyon sterlin değerindeki malikanesi de Dennis Kasırgası'ndan nasibini alıp su baskınından zarar görmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.