Hava Durumu

İtirafı gündem oldu! "Bu sahneleri çekerken..."

Başrollerinde Elle Fanning ve Nicholas Hoult'un yer aldığı The Great dizisi de ateşli sahneleriyle dikkat çekti. Başrol oyuncusu seks sahnelerinde gülmekten çekim yapamadıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2021 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2021 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İtirafı gündem oldu! "Bu sahneleri çekerken..."

Elle Fanning ve Nicholas Hoult, The Great dizisi için bir araya geldi. 2020 yılında pek çok dizideki müstehcen sahneler gündem olmuştu. The Great ise kendini yeni yıla sakladı. The Great yeni sezonunda Elle Fanning ve Nicholas Hoult iddialı sahnelere imza attı.

Yeni bölümlerdeki ateşli sahneler için başrol oyuncusundan açıklama geldi. Nicholas Hoult, The Great'de Elle Fanning ile ateşli seks sahneleri çekerken gülmekten vazgeçemediğini açıkladı.

Nicholas Hoult açıklamasında kamera arkasında sürekli güldüklerini ve bu ateşli sahneleri 'romantik olmayan' olarak nitelendirdiğini açıkladı.

Başrol oyuncusu aynı zamanda bu sahneler için bir seks koçuyla çalıştıklarını da söyledi.

THE GREAT KONUSU

The Favourite'ta 18. yüzyıl İngiltere'sinden bir hikâye anlatan Tony McNamara, The Great'te izleyici 18. yüzyıl Rusyası'na götürüyor. Dizi, Rusya tarihinin önemli figürleri arasında yer alan ve 34 yıl boyunca Rusya'yı yöneten II. Katerina'nın yükselişini ve eşi İmparator Peter'la olan ilişkisini konu alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.