Hava Durumu

İTSO'dan 550 öğrenciye giyim yardımı

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) tarafından her yıl yapılan giyim yardımı bu yıl da 550 öğrenciye verilmek üzere okul müdürlerine teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2012 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2012 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İTSO'dan 550 öğrenciye giyim yardımı

İTSO'da yapılan ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Şube Müdürü Özer Yılmaz ile 54 ilköğretim okulu müdürünün katıldığı törende bir konuşma yapan İTSO Başkanı Metin Anıl, 2012-2013 eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasının dileyerek, "Ticaret ve Sanayi Odası olarak durumu olmayan öğrencilere yönelik ayakkabı, çanta ve giysi yardımında bulunuyoruz. Kendi imkânlarımız doğrultusunda bu yardımları geleneksel hale getirdik. Her yıl eğitime katkıda bulunuyoruz. Bu yılda 550 öğrencimize yardımda bulunuyoruz. 54 okula bu yardımı yapacağız. Okul yönetimi de bu yardımları gerçekten ihtiyacı olan öğrencilere dağıtacak" dedi.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu yıl 550 öğrenciye yardımda bulunduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise, "Bugün Ticaret ve Sanayi Odası'nın ilçemizde maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yönelik yapmış olduğu yardım paketlerinin dağıtılması için buradayız. Ticaret ve Sanayi Odası bu yıl 550 öğrenciye yardımda bulunuyor. Eğitim öğretimin başlaması ile beraber kitaplar devlet tarafından dağıtıldı. Birçok velimiz öğrencilere kırtasiyelerini ve başka ihtiyaçlarını aldılar. Ama halen ekonomik durumu zayıf olan velilerimizin bu gibi eksikliklerinin olduğunu biliyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası yıllardır bu güzellikleri yapıyor. Ticaret ve Sanayi Odası Milli Eğitimin kardeş kuruluşudur. Beraber birçok çalışma yaptık. Milli Eğitimin her çalışmasında onların desteğini görüyoruz. Okul idarecilerimiz bu yardımları ihtiyacı olan öğrencilere dağıtacak" diye konuştu.
Konuşmaların ardından giyim yardımları 54 okul müdürüne teslim edildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.