Hava Durumu

İTSO'dan seramik fuarına ücretsiz gezi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), İstanbul'da düzenlenecek UNİCERA 2017-Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ücretsiz gezi düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2017 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2017 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İTSO'dan seramik fuarına ücretsiz gezi

Fuar gezisine ilişkin bilgi veren İTSO Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Kaynakçı, 8-12 Mart tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy'deki CNR Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuarın, özellikle inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyeleri için önemli olduğunu söyledi. Fuarda Türkiye'nin yanı sıra yurtdışından birçok firmanın stant açacağını kaydeden Kaynakçı, Türk seramik banyo ve mutfak sektörünün geldiği noktayı görmek açısından fuarın önemli bir vitrin olacağını söyledi.

Her yıl düzenlenen fuara geçen yıl da gezi düzenlediklerini hatırlatan Mustafa Kaynakçı, Seramik banyo ve mutfak sektöründe faaliyet gösteren firmaların buluştuğu fuarın, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerine, pazara ve geleceğe bakış açısı kazandırabilecek çok önemli bir organizasyon olduğunu vurguladı. Ekonomi Bakanlığı'nın da yurtdışı alım heyeti desteği verdiği fuarda dünya çapında firmaların boy göstereceğini ifade eden İTSO Başkanvekili Mustafa Kaynakçı, "Mutfak ve banyo sektöründeki ithalatçı, ihracatçı, üretici ve toptancıları bir araya getirecek fuar, sektörel gelişmeleri yakından izlemeye olanak sağlıyor. Oda yönetimi olarak sektörel fuarlara yönelik ziyaretleri, rekabet ekonomisinin olmazsa olmaz bir parçası olarak görüyoruz. Bu açıdan üyelerimizin pazardaki konumlarını görebilmelerine ışık tutacak fuara ilgi göstermelerini bekliyoruz" dedi.

Geziye katılmak isteyenler, 8 Mart günü mesai saati bitimine kadar Odaya kayıt yaptırabilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.