Hava Durumu

İTSO üyelerine e-ticaret semineri

Dünyada ve Türkiye'de her geçen gün daha da büyüyen e-ticaret pazarından üyelerinin de pay almasını hedefleyen İTSO, Uludağ Üniversitesi ile iş birliği yaparak e-ticaret semineri düzenleyecek. 

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 19:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 19:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İTSO üyelerine e-ticaret semineri
1 Aralık 2016 tarihinde odanın konferans salonunda yapılacak semineri Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu, Yönetim Organizasyon Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Gazanfer Erbaşlar verecek. İTSO Başkanı Metin Anıl, seminerin ticaret süreçlerini elektronik ortama taşımak isteyen üyelerinin yanı sıra, bu alana yatırım yapmak isteyen girişimcilere açık olduğunu söyledi. Metin Anıl, bu alana ilgi duyanlara geniş bir bakış açısıyla e-ticaret hakkında bilgi vermek amacıyla düzenleyecekleri seminere iştirakin ücretsiz olduğunu belirtti.

E-ticaretin dünyada ve Türkiye’deki işlem hacminin hızlı bir ivmeyle arttığını söyleyen İTSO Başkanı Metin Anıl, on binlerce çalışanı, 15 bini aşkın sitesi ve 10 milyonun üzerinde müşterisiyle dev bir hacme ulaşan e-ticaret sektörünün önünün açık olduğunu söyledi. Ücretsiz seminere katılmak isteyenlerin 30 Kasım 2016 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar odaya kayıt yaptırmaları gerekiyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.