Hava Durumu

İyi niyetli olalım sabredelim

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, Altınordu maçı sonrası açıklamalarda bulunarak, "Gece gündüz uğraşıyoruz. Bursaspor camiasından rica ediyorum. Biraz sabır ve bize duyulan güvenle beraber her şeyin güzel olacağının garantisini veriyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2020 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2020 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İyi niyetli olalım sabredelim

Sezonun ikinci maçında ilk galibiyetini alan Yeşil Beyazlı takımda keyifler yerinde...

1. Lig'de ilk galibiyetini geçtiğimiz akşam deplasmanda Altınordu'yu 2-0 yenerek elde eden Bursaspor'da Başkan Erkan Kamat, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kamat, "Biz elimizden gelen herşeyi yapmak için gece gündüz uğraşıyoruz. Bursaspor camiasından rica ediyorum. Biraz sabır ve bize duyulan güvenle beraber her şeyin güzel olacağının garantisini veriyorum. Bunun için mücadele ettiğimizin farkında olsunlar. Ben çok iyi niyetli, kucaklayıcı bir karaktere sahibim. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile gece gündüz çalışıyoruz. Az önce ifade ettiğim gibi iyi niyetli olalım, sabır edelim. Bu galibiyeti pandemiden dolayı yanımızda olamayan o cefakar, fedakar taraftarlarımıza hediye ediyoruz. Ama merak etmesinler biz gittiğimiz her yerde gerekli tezahüratları yaparak, onların yokluğunu hissettirmemeye çalışacağız" diye konuştu.

ADANA'YI TELAFİ ETTİK

Genç oyuncular başta olmak üzere herkese güvendiklerini belirten Başkan Erkan Kamat, "Evlatlarımız da elinden gelen her şeyi yapıyor. Geçen hafta Adana Demirspor karşısında da bu çocuklar elinden gelen mücadeleyi verdiler. Ama ilk yarıdaki oyunu 90 dakikaya yayamadığımız için galip gelemedik. İzmir deplasmanında ise bu maçın telafisini yaptık. Çok önemli bir 3 puan kazandık. Böyle aldığımız galibiyetler, puanlar bizi daha da heveslendirecek, motive edecek. Biz de daha şevkle çalışıp, daha fazla ne yapabiliriz onun için uğraşacağız. Şimdi önümüzde Giresunspor maçı var. İnşallah o maçı da kazanarak önümüze çok daha iyi bakacağız. Bu takım çok daha iyi yerlere gelecek" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.