Hava Durumu

İyi oynadık

Bursaspor’un tecrübeli çalıştırıcısı, 2-2 sona eren maçın ardından açıklamada bulundu. Deneyimli teknik adam, takımın iyi bir futbol sergilediğini ve avantajlı bir skorla sahadan ayrıldıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2013 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2013 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İyi oynadık

Sıkıntılı geçen maçtan sonra Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman kameraların karşısına geçti. Sözlerine maçın sıkıntılı geçmesinin en büyük sebebinin, ilk golden sonra ikinci golü bulamamaları olduğunu ifade ederek başlayan Karaman, “Yaş ortalaması 23 olan, iyi kontratak oynayan, ekol bir ülkenin takımıyla oynadık” sözleriyle rakip takımı övdü.

EKSİKLERİ GÖRDÜM

Sıcaklık ve özellikle nem faktörünün maçı etkilediğini dile getiren Yeşil Beyazlılar’ın hocası, bu havaya rağmen iki tarafın iyi bir maç çıkardığını belirtti. Takımda negatif tarafları gördüğünü, pozitif tarafları ise daha sonra konuşmak istediğini söyleyen Karaman, gösterdikleri ilgi ve alaka sebebiyle ev sahibi takımın teknik direktörü ve yöneticilerine teşekkür ederek sözlerine son verdi.

İlk maçında galibiyet alamadı

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kariyerinde ilk kez Avrupa kupalarında bir maça çıktı. Tecrübeli çalıştırıcının Avrupa arenasındaki ilk maçı 2-2’lik beraberlikle sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.