Hava Durumu

İYİ Parti'den Türkiye ve Bursa gündemi değerlendirmesi

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu İYİ Parti İl Başkanlığı'nda Türkiye ve Bursa gündemini değerlendirdi.Tatlıoğlu, "Bursa'da kamu alanında büyük bir ilgisizlik var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2021 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2021 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İYİ Parti'den Türkiye ve Bursa gündemi değerlendirmesi

Haber: MERVE ÖZDEMİR

Toplantıya İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekilleri ve üyeleri katıldı. İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, toplantıda Türkiye ve Bursa gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Tatlıoğlu, tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemiyi değerlendirerek başladığı basın toplantısına sözlerine şöyle devam etti; "Türkiye gündeminde temel olarak ortaya çıkan sorun şudur, siyaseten baktığımızda halkın gündemi ile medyanın gündemi arasında çok ciddi bir farklılık var." dedi.

Türkiye'nin yeni bir sürece girmesi gerektiğinden söz eden Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Türkiye'nin yapısal reformlara başlaması gerekiyor. Türkiye'nin milli iradeye başvurarak yapısal reformlar yapmak için yola çıkan yeni bir kadroya ihtiyacı var. Partili cumhurbaşkanlığı sürecini kapatarak Türkiye yeni bir sürece girmelidir" ifadelerini kullandı.

KAMU ALANINDA BURSA'DA BÜYÜK İLGİSİZLİK VAR"

Bursa hakkındaki sorunlardan da bahseden Tatlıoğlu, Bursa'nın potansiyelinin oldukça yüksek bir şehir olduğunu söylerken Sanayi, tekstil, otomobil ve metal gibi ekonomide büyüklüğü ele alan yapısıyla Bursa, ihracatta önemli bir paya sahip şehrimiz ama yaklaşık 18 organize sanayiyle çalışan şehrimiz bunu devam ettirme adına, kamudan bir çaba göremiyor. AK Parti'nin ülkemizde katkı yaptığı ciddi iller var ancak Bursa'da kamu alanında büyük bir ilgisizlik var. Türkiye'nin en zor ulaşılan şehirlerinden biri Bursa aynı zamanda oldukça pahalı bir şehir. 2009 yılından beri akıl siyaseti ve vizyonu bu şehirde göremiyoruz. İki yılda ulaşım sorunlarını çözeceğiz diyen yöneticilerin sorunları yapmaktan başka yaptığı bir şey yok. Bursa'nın üretim ağının devam edebilmesi için ciddi kamu yatırımlarıyla desteklenmesi gerek. İYİ Parti olarak sorunları dile getirip çözüm aramaya devam edeceğiz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.