Hava Durumu

İyi Parti Yıldırım İlçe yola Ataç'la devam dedi

İyi Parti 2. Bursa Olağan Yıldırım İlçe Kongresi Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi'nde 2 adaylı bir kongre süreci yaşadı. Kazanan isim ise mevcut başkan Kemal Ataç oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2020 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2020 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İyi Parti Yıldırım İlçe yola Ataç'la devam dedi

Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi'nde gerçekleşen İyi Parti 2. Bursa Olağan Yıldırım İlçe Kongresi'nde mevcut başkan Kemal Ataç ve Kerem Arslan başkanlık için yarıştı. Kongrede divan başkanlığını İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan yaptı. 369 delegeli seçimde kazanan isim 178 oy ile Kemal Ataç olurken, 168 oy ile Av. Kerem Arslan başkanlığı kazanamadı.

Mevcut başkan Kemal Ataç, yaptığı açıklamada birlik çağrısında bulundu. Ataç, "Burada kaybeden olmayacak kazanan İYİ Parti olacak. Bundan sonra İYİ Parti'nin Yıldırım'da iktidar olması için el ele beraberce çalışacağız. İYİ Parti'yi genelde, Genel Başkanımız Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmak, İYİ Parti'yi iktidar yapmak, yerelde de Yıldırım'da ve Bursa'da İYİ Parti'yi iktidar yapma adına elimizden gelen tüm gayret ve çabayı göstereceğiz. Hedefimiz İYİ Parti'nin üyeliklerini Bursa'da en yüksek seviyede çıkarmaya çalışacağız ve İYİ Parti'yi Yıldırım'da birinci parti yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İYİ Parti'nin teşkilatlarını en üst kademeden en alt kademeye kadar mahallelerde teşkilatlanmalar yaparak mahalle başkanlıklarımızı ve mahalle yönetimlerini oluşturacağız. Akabinde tüm mahallelerde sokak temsilcileri, kadın temsilciler ve gençlerden oluşan gençlik temsilcileri oluşturacağımız ve gençlik kollarımızla beraber Yıldırım'da çok iyi bir seviyeye getireceğiz ve buna inanıyoruz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.