Hava Durumu

İYİ Partili Aksoy'un paylaştığı Afgan mültecilerle ilgili video tepki topladı

İYİ Parti Kurucular Kurulu İlay Aksoy'un Twitter hesabından paylaştığı Afgan mültecilerle ilgili video sosyal medyada gündem oldu. Videoda Afganistan'dan yola çıkan ve Türkiye'ye doğru ilerledikleri iddia edilen yüzlerce mültecinin sırtlarında çantalarıyla hareket halinde bulundukları görülüyor. Kalabalık içinde hiçbir kadın ya da çocuğun bulunmaması da dikkatlerden kaçmıyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2021 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2021 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İYİ Partili Aksoy'un paylaştığı Afgan mültecilerle ilgili video tepki topladı

Türkiye günlerdir Taliban zulmünden kaçan Afgan mültecilerin ülkemize göçünü konuşurken, sosyal medyada art arda tartışma yaratan videolar paylaşılmaya devam ediyor. İYİ Parti Kurucular Kurulu İlay Aksoy'un Twitter hesabından paylaştığı görüntüler de yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek gibi.

KALABALIK İÇİNDE KADIN YA DA ÇOCUK BULUNMAMASI DİKKAT ÇEKTİ

İYİ Partili Aksoy'un paylaştığı videoda, Afganistan'dan yola çıkan ve Türkiye'ye doğru ilerledikleri iddia edilen yüzlerce mültecinin sırtlarında çantalarıyla hareket halinde bulundukları görülüyor. Kalabalık içinde hiçbir kadın ya da çocuğun bulunmaması da dikkatlerden kaçmıyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Yüzlerce Afgan mültecinin Türkiye sınırına doğru harekete geçtiği iddia edilen video sosyal medyada da büyük ses getirdi. Videoyu paylaşan onlarca kullanıcı yaptıkları yorumlarla videoyu kısa sürede gündeme taşıdı.

İşte o yorumlardan bazıları;

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.