Hava Durumu

İyi performans sergiledim

Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Pablo Martin Batalla, geçen sezon zaman zaman iyi oynadığını, zaman zaman vasatı geçemediğini belirterek, sezon sonunda istatistiklere baktığında ise ortaya ''iyi bir performans sergilediği'' yönünde sonuç çıktığını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2012 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2012 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İyi performans sergiledim
Batalla, Bursaspor Dergisi'ne verdiği röportajda, sezona Avrupa maçları ile başladıklarını anımsatarak, burada çok kötü performans sergilemediklerini, ancak sonuçta UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalamadıklarını kaydetti.

Ligde ise ilk 2 haftada istedikleri sonuçları aldıklarını, ancak iyi mücadele ettikleri Beşiktaş maçında alınan yenilginin ve sonraki sürecin takımı çok geriye götürdüğünü ifade eden Batalla, ''Bunu ancak ligin ikinci yarısında atabildik. İstediğimiz oyunlarla bize yakışır sonuçları aldık. Süper Final'de 6 maçın 4'ünü kazandık. Kupada final oynadık. Sezonun ikinci yarısı Bursaspor'a yakıştı. Ancak ilk yarı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Tabii burada takımın bir çok oyuncusunun yeni olması ve alışma sürecinin zaman almasını da göz ardı etmemek lazım'' diye konuştu.

Batalla, ''Bu sezon ki performansını nasıl değerlendireceksin?'' sorusunu, ''Ben elimden gelen mücadelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Yoğun bir maç trafiği yaşadık. Zaman zaman iyi oynadım zaman zaman vasatı geçemedim. Sezon sonunda istatistiklere baktığımda iyi bir performans sergilediğimi söyleyebilirim'' yanıtını verdi

''Attığın en güzel gol ve asist hangileriydi?'' sorusunu Batalla, ''Süper Lig'de deplasmanda oynadığımız Samsunspor maçında Pinto'nun şık asistini kafa ile kalecinin üstünden aşırttığım gol güzeldi. Asist olarak Süper Final'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında Pinto'ya verdiğim pası söyleyebilirim'' diye yanıtladı.

Batalla, takım olarak en iyi performanslarını Türkiye Kupası'nda Sivasspor ve Eskişehirspor'a karşı sergilediklerini, Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile oynadıkları maçın ise kendileri açısından iyi geçmediğini belirtti.

Takım adına sezonun en güzel golünü Sivasspor filelerine Turgay'ın attığını kaydeden Arjantinli futbolcu, bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin orta saha anlamında en iyi performans sergileyen takımlar olduğunu bildirdi.

Batalla, Galatasaray'dan Selçuk İnan ile Fenerbahçe'den Cristian Baroni'nin geçen sezon ligin en iyi performans sergileyen orta saha oyuncuları olduğunu vurgularken, ''Sezon içerisinde en çok sevindiğin ve üzüldüğün olay neydi?'' sorusuna, ''Mersin İdman Yurdu maçında son dakikada attığım gol ile kazanmamız en mutlu olduğum anlardan birisiydi. Sezonun ilk yarısında iyi oynamamıza rağmen kaybettiğimiz Beşiktaş maçında da çok üzülmüştüm'' yanıtını verdi.

''Geldiğin sezondan itibaren Bursaspor başarılı grafik çizdi. Sence bu başarının sırrı neydi?'' sorusunu Batalla, şöyle yanıtladı:

''2009-2010 sezonunda takıma dahil oldum. Geldiğim günden beri takımdaki arkadaşlık, dostluk, sevgi ve hoşgörü mükemmel boyutta. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın kişiliği, futbol mantalitesi de başarımızdaki en büyük etkenlerin başında geliyor. Bursa kentinde takıma karşı büyük bir sevgi var. Hepsini birleştirdiğimiz zaman başarı da kendiliğinden geliyor.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.