Hava Durumu

İzmir'de '15 Temmuz' konulu fotoğraf sergisi açıldı

İzmir'de Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve 15 Temmuz Derneği iş birliğiyle fotoğraf sergisi düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2021 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2021 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İzmir'de '15 Temmuz' konulu fotoğraf sergisi açıldı

Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi fuaye alanındaki 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisinin açılış törenine İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Bornova Kaymakamı Fatih Genel, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, İl Müftüsü Salih Sezik, İmam Hatipliler ve Mezunlar Derneği (İMHAD) Başkanı Burhanettin Kansızoğlu, MÜSİAD üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, törende yaptığı konuşmada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz 2016 gecesi yaşananları gelecek nesillere aktarmak zorunda olduklarını kaydetti.

Türk milletinin iman ve inanç gücüyle hain girişime galip geldiğini ifade eden Saygılı, "Aziz milletimiz 15 Temmuz gecesi tankların altına yattı, F-16'lardan kaçmadı, helikopterlerin o mermilerine karşı göğsünü amansızca siper etti. O gece Türk milleti tüm dünyaya bir kez daha millet olma tutkusunu gösterdi, birlik ve beraberlik dersi verdi." dedi.

Saygılı, fotoğraf sergisinin 15 Temmuz'un izlerinin gelecek nesillere aktarılması açısından büyük önem taşıdığına işaret ederek, tüm vatandaşları sergiye davet etti. MÜSİAD Genel Merkezde düzenlendikten sonra İzmir'e taşınan ve 55 fotoğraftan oluşan sergi, 11 Ağustos tarihine kadar ziyarete açık kalacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.