Hava Durumu

İzmir'in Kiraz ilçesinde orman yangını!

İzmir'in Kiraz ilçesinde, ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangını kontrol altına aldı. Ödemiş ilçesinde de ormanlık alanda yangın çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İzmir'in Kiraz ilçesinde orman yangını!

İzmir'de Kiraz ilçesinde Mersinlidere ve Olgunlar mahalleleri arasında, ormanlık alanda saat 14.00 sıralarında yangın çıktı.

Bölgeye İzmir Orman Müdürlüğü'ne bağlı 1 helikopter, 4 arazöz ve orman işçisi sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı.

ÖDEMİŞ'TE YANGIN

Ödemiş ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Gölcük Mahallesi'nde henüz bilinmeyen nedenle bahçelere yakın ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeden duman yükseldiğini görenler, durumu itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 1 helikopter ve 5 arazöz ile itfaiye ekipleri bölgeye yönlendirildi. Ekiplerin çalışması sürüyor.

Öte yandan, Kiraz ilçesinde de bahçe ile orman arasındaki alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.