Hava Durumu

İznik filede buluştu

İznik 2. Kaymakamlık Kupası'na ilginin her geçen yıl arttığını belirten Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, "Centilmence mücadele eden tüm takımlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2017 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2017 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İznik filede buluştu

İznik Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvalarda şampiyonluk kupaları sahiplerini buldu. Toplam 16 takımın katıldığı voleybol turnuvasında şampiyonluğa ulaşan Türkiye Gençlik Vakfı İznik Temsilciliği'ne kupasını Kaymakam Ali Hamza Pehlivan verdi. Organizasyonu ikinci sırada bitiren Büke Koleji kupasını Belediye Başkanı Osman Sargın'ın elinden alırken, üçüncü sıradaki İznik Gençlik Meclisi'ne Cumhuriyet Savcısı Sebahattin Taha Hasbutcu ve dördüncü olan Akbulut İnşaat'a da Hâkim Mutlu Özkaya kupasını takdim etti.

ARTARAK DEVAM EDECEK

Tenis müsabakalarında dereceye giren 25-35 yaş grubundaki birinci Mustafa Kocaman ile 35-45 yaş grubunda birinci olan Mahmut Nalbantoğlu'na ise ödüllerini AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek verdi. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, müsabakalarda yarışan sporcuları tebrik ederken, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan da şu ifadeleri kullandı; "Sporun önemi sporun insan yaşamındaki önemli bir unsur olduğunu hep birlikte kavramamız gerekli. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz turnuvaya bu ilgi olduğu sürece önümüzdeki yıllarda da müsabakalar artarak devam edecektir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.