Hava Durumu

Jenas ortaya

Bursaspor’a bir yıldız kazandırmak isteyen İbrahim Yazıcı ve yönetimi, çalışmalarını sürdürüyor. Toure ile temaslarını sürdüren Yeşil Beyazlılar, alternatif isimlere de yoğunlaşırken, İngiliz futbolcu Jermaine Jenas ile ilgili girişimde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2012 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2012 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jenas ortaya
 Bursaspor’da transfer çalışmaları devam ederken, Avrupa Ligi’nde mücadele verecek olan Yeşil Beyazlılar, dünyaca ünlü bir futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kolo Toure ile görüşmeler aralıksız sürerken, Bursaspor bir yandan da transferin gerçekleşmeme ihtimalini göz önüne alarak alternatif futbolcular için girişimlerde bulunuyor. Geçen sezonu Aston Villa’da geçiren ve sezon başında yaşadığı sakatlık sebebiyle forma büyük sıkıntı yaşayan orta saha oyuncusu Jermaine Jenas için nabız yoklanmaya başlandı.


SAKATLIĞI DÜZELDİ

Bonservisi Tottenham’da olan ve geçen yıl aşil tendonundaki sakatlık nedeniyle 3 maç oynayabilen Jenas’ın ilk önce menajerleriyle görüşen Timsah, bonservis konusunda da girişimde bulunacak. Sakatlığı düzelen futbolcu çalışmalara başlarken, orta sahada alternatifi çok olan Tottenham’ın Jermaine Jenas’ı kadrosunda düşünmediği belirtildi. Yeşil Beyazlılar bonserviste indirim yapamazsa 29 yaşındaki oyuncuyu kiralama formülüne gidecek.


Geçen sezon kiralıktı

2001 yılında Nothingham Forest’ta profesyonel olan ve bir yıl sonra Newcastle United’a geçen Jenas, 2005’te Londra ekibi Tottenham ile söz kesti. Spurs’ün alternatifli kadrosunda forma şansı bulmakta zorlanan Jermaine Jenas, Aston Villa ile kiralık olarak anlaştı. Transfermarkt’ın verilerine göre 6 milyon 500 bin avro değeri bulunan Jenas, İngiltere milli takımında da 21 kez forma giydi. İngiliz futbolcunun gelecek sezon sözleşmesi sona eriyor.


Tolgay ATAOKAY
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.