Hava Durumu

Jennifer Lopez: Düğün için acelemiz yok

Eski beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez ile üç yıldır birlikte olan ve geçen yıl nişanlanan ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, salgın nedeniyle düğünlerini ikinci kez erteleme yoluna gittiklerini açıkladı. Lopez, "Bekleyip, göreceğiz. Acelemiz yok. Her şey yolunda. Doğru zamanda olacaktır" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2020 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2020 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jennifer Lopez: Düğün için acelemiz yok

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, üç yıldır birlikte olduğu ve geçen yıl nişanlandığı nişanlısı Alex Rodriguez ile düğünlerini ikinci kez ertelediklerini açıkladı. Nisan ayında evlenmek istediklerini belirten fakat virüs engeline takılan Lopez, corona virüs sebebiyle vaka sayılarının artması üzerine tekrar erteleme yoluna gittiklerini ifade etti.

"ACELEMİZ YOK"

Şarkıcı, konuyla ilgili, "Bekleyip, göreceğiz. Acelemiz yok. Her şey yolunda. Doğru zamanda olacaktır" açıklamasını yaptı. Kısa bir süre önce güzellik sektörüne de adım atan Jennifer Lopez, 30 yıllık hayalini gerçekleştirdiğini belirtmişti. Lopez, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da adından söz ettirmişti.

51 yaşındaki Lopez, Türk fotoğrafçı Mert Alaş ve Marcus Piggot'ya yeni single'ının kapak fotoğrafı için tamamen çıplak poz vermişti. Lopez'in single kapağı pozu, 10 saat içinde 6 milyona yakın beğeni alırken, bir günde beğeni sayısı 7 milyonun üzerine çıkmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.