Hava Durumu

Jose Sosa'yı hırs bastı! Trabzonspor maçında...

Fenerbahçe'nin Arjantinli futbolcusu Jose Sosa, eski takımı Trabzonspor'a karşı motive oldu. Yıldız oyuncu, uzun süreli gol hasretini Trabzon karşısında dindirme amacında.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2021 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2021 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jose Sosa'yı hırs bastı! Trabzonspor maçında...

Fenerbahçe adına sezonun flaş transferlerinden olan ancak beklentileri şu ana kadar karşılayamayan Jose Sosa, Trabzonspor randevusuna özel olarak hazırlanıyor. Erol Bulut'un daha fazla sorumluluk almasını istediği Arjantinli, dev maçta 8 numara olarak görev yapacak, savunma ile hücum arasındaki pas bağlantısını sağlayacak. Son idmanların en istekli ismi olarak öne çıkan Sosa, dev maçta skora etki etmek istiyor. Göztepe maçında 12.5 km. koşan 35'lik yıldız, 21 Kasım 2020'den bu yana süren gol hasretini Trabzonspor'a karşı dindirme amacında.

Samatta çıkmadı

Sarı-lacivertliler, Trabzonspor'a bileniyor. Taktik ve teknik çalışmaların yapıldığı dünkü idmana Samatta ve Sadık katılmadı. İki oyuncunun bel ağrıları yaşadığı ve dev maçta riske edilmeme ihtimali olduğu belirtildi. Özel program dahilinde çalışan İrfan Can ise kontrollü yükleme idmanı yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.