Hava Durumu

Jübilesini yeni stadın açılışında yapacak

Bursaspor'un takım kaptanı Ömer Erdoğan, ''Allah kısmet ederse 1 sezon daha Bursaspor'da futbol oynamak istiyorum. Kısmet olursa yeni stadımızın açılışında jübilemi yapıp, çok sevdiğim Bursaspor camiasında farklı görevler almak istiyorum'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2012 20:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2012 20:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jübilesini yeni stadın açılışında yapacak
Bursaspor'da 2006-2007 sezonundan beri forma giyen takım kaptanı Ömer Erdoğan, Bursaspor Dergisi'nde yer alan röportajında, geçen sezona iyi başladıklarını, alınan yenilgilerle hedeften uzaklaştıklarını, sezonun ikinci yarısıyla birlikte ise çıkışa geçtiklerini belirtti.

Takımın yaşadığı inişli çıkışlı performanstan kendisinin de etkilendiğini belirten Ömer Erdoğan, ''Zaman zaman bir öz güven kaybı yaşadık. Sonra ben de toparladım. Özellikle ikinci yarıda iyi oynadığım maçlar oldu. Genel olarak baktığımızda daha iyi olabilirdi'' görüşünü iletti.

Ömer Erdoğan, ''Takım olarak en iyi ve en kötü performans gösterdiğimiz maçlar sence hangisiydi?'' sorusuna, ''Ziraat Türkiye Kupası Sivasspor ve Eskişehirspor maçlarında çok iyi oynadık. Ligde ve Süper Final'de Sivas'ta oynadığımız ve kaybettiğimiz maçtaki futbolumuz bize yakışmadı'' yanıtını verdi.

Batalla'nın sezonun ikinci yarısında çok iyi bir performans sergilediğini belirten Ömer Erdoğan, gençlerin de takıma ciddi katkı sağladığını bildirdi.


Jübileden sonra Bursaspor'da görev almak istiyor

''35 yaşındasın ve artık aktif futbol yaşantının sonlarına doğru geliyorsun. Gelecek adına hedeflerin neler?'' sorusunu da Erdoğan, ''Allah kısmet ederse 1 sezon daha Bursaspor'da futbol oynamak istiyorum. Kısmet olursa yeni stadımızın açılışında jübilemi yapıp çok sevdiğim Bursaspor camiasında farklı görevler almak istiyorum. İnşallah bu isteğim gerçek olur'' diye yanıtladı.


Serdar: İyi başladık, düşüşe geçtik

Bursaspor'un genç defans oyuncusu Serdar Aziz ise geçen sezona iyi başladıklarını, ancak 3. hafta Sivasspor ile oynadıkları ve kaybettikleri maçın ardından düşüşe geçtiklerini kaydetti.

Son 3 sezonda elde edilen şampiyonluk ve lig üçüncülüğünün ardından geçen sezon için ''başarılıydık'' diyemeyeceklerini vurgulayan Serdar, ''Türkiye Kupası'nda final oynayarak UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazandık. Bu yönden başarılıyız'' değerlendirmesinde bulundu.

Geçen sezon 30 civarında maçta forma giydiğini anımsatan Serdar, 4 tane gol attığını, çok iyi olmasa da genel anlamda iyi bir sezon geçirdiği düşüncesini taşıdığını belirtti.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.